Hvad

“Nobody goes there anymore. It’s too crowded” ― Yogi Berra
Teknologi er omnipotent, alle snakker buzzwords, men det er de færreste, der forstår. Ikke så meget på grund af kompleksitet som hastighed. Jeg forklarer alt fra Big Data over AI til disruption. Ved at stille de rigtige spørgsmål. Tilbage er blot at fortælle.

 

Vi guider dig gennem smartphone-junglen til et mere sikkert privatliv.

Forbrugerrådet, 2016


Det giver DSV’s it-afdeling en dobbelt mission, og et dilemma, På den ene side skal man understøtte forretningen, og det fordrer stabilitet og sikkerhed. På den anden side er der alle variablerne i den teknologiske udvikling, der kræver hastighed, fleksibilitet og evne til at håndtere usikkerhed. Dette dilemma er døbt ‘Bimodal IT ‘ af analysefirmaet Gartner og fokuserer på, hvad der netop nu er mange it-afdelingers store udfordring, kravet om at levere resultater på vidt forskellige fronter.

Berlingske Business 2015


Det sande intelligente hjem vil først materialisere sig, når funktionerne kan kommunikere med hinanden, og det er langt fra altid tilfældet i dag.

Bolius, 2014

Steve Ballmers personlige assistent, en alvorligt udseende ung mand med titlen CEO Speech Manager, lytter intenst til sin chefs indlæg, samtidigt med at han regelmæssigt kaster et bebrejdende blik på Børsens udsendte, der formaster sig til at bruge Google Docs på sin laptop.

Børsen 2008


Der er for mig at se ikke længere tvivl om, at Android vil være at finde i finalen, når den endelige kamp om fremtidens mobilmarked skal udkæmpes.

Berlingske Business Blogs, 2010


Indtil andel halvdel af det 19. århundrede tingede man om prisen, som på Hjallerup marked. Nu er vi på vej tilbage til dynamisk prisdannelse, takket være potent teknologi.

Berlingske Business Magasin 2015

Some observers characterized Chipotle’s endeavor as desperate, but can also be considered brave; and a matter of trust. In this case, the company is betting on the trust of its customers. That transparency, and by extension, honesty pays off, if you belive in your customers. And why shouldn’t you?

DataEthics, 2016


Der Wandel ist jedoch keineswegs schmerzlos für die bezahlten Zeitungen, die sich auf die neuen Gegebenheiten einstellen müssen.

Der Spiegel 2006


I den virkelige krig, det ifølge Kjeld Hillingsø fortsat tankens kraft hos generalerne og den enkelte soldats præstationer, der tæller. Trods al teknologi.

Børsen, 2007