Hvad

“Nobody goes there anymore. It’s too crowded” ― Yogi Berra
Teknologi er omnipotent, alle snakker buzzwords, men det er de færreste, der forstår. Ikke så meget på grund af kompleksitet som hastighed. Jeg forklarer alt fra Big Data over AI til disruption. Ved at stille de rigtige spørgsmål. Tilbage er blot at fortælle.

Vi guider dig gennem smartphone-junglen til et mere sikkert privatliv.

Forbrugerrådet, 2016


Det giver DSV’s it-afdeling en dobbelt mission, og et dilemma, På den ene side skal man understøtte forretningen, og det fordrer stabilitet og sikkerhed. På den anden side er der alle variablerne i den teknologiske udvikling, der kræver hastighed, fleksibilitet og evne til at håndtere usikkerhed. Dette dilemma er døbt ‘Bimodal IT ‘ af analysefirmaet Gartner og fokuserer på, hvad der netop nu er mange it-afdelingers store udfordring, kravet om at levere resultater på vidt forskellige fronter.

Berlingske Business, 2015


Det sande intelligente hjem vil først materialisere sig, når funktionerne kan kommunikere med hinanden, og det er langt fra altid tilfældet i dag.

Bolius, 2014

Steve Ballmers personlige assistent, en alvorligt udseende ung mand med titlen CEO Speech Manager, lytter intenst til sin chefs indlæg, samtidigt med at han regelmæssigt kaster et bebrejdende blik på Børsens udsendte, der formaster sig til at bruge Google Docs på sin laptop.

Børsen, 2008


Der er for mig at se ikke længere tvivl om, at Android vil være at finde i finalen, når den endelige kamp om fremtidens mobilmarked skal udkæmpes.

Berlingske Business Blogs, 2010


The idea is both simple and radical. ”First, we build a bird-like device where we use seabirds as models. Secondly, we use evolutionary computational methods to teach the device to fly like a bird.”

BusinessInsider, 2018

Management konsulent-branchen har en lang tradition for både at plukke og tiltrække de ypperste talenter, men noget har ændret sig, siger Anders Fæste, partner og Managing Director hos BCG, Boston Consulting Group. “Vi tænker meget bredere med hensyn til talenter end for fem år siden. Tidligere kom vores talenter typisk med uddannelser som MBA, ingeniør eller naturvidenskab, men i dag ser vi mange forskellige typer af baggrunde.”

Berlingske Business, 2019


Der Wandel ist jedoch keineswegs schmerzlos für die bezahlten Zeitungen, die sich auf die neuen Gegebenheiten einstellen müssen.

Der Spiegel, 2006


I den virkelige krig, det ifølge Kjeld Hillingsø fortsat tankens kraft hos generalerne og den enkelte soldats præstationer, der tæller. Trods al teknologi.

Børsen, 2007